dimarts, 23 de juny del 2009

Nova carta als polítics


Què passarà amb el sector 14 i A.19 dins el Pla de millora del P.G.M del Carmel i entorns ?

El mes de juliol sembla que serà molt decisiu per les cases, horts, jardins i bosc, afectats per el P.G.M. del Carmel i entorns (recordem que ara l’ ajuntament anomena entorns del Carmel a Horta) Quan Horta era un poble que existia molt abans del Carmel i que Barcelona va annexionar.

Al juliol hi haurà la reunió d’ urbanisme on probablement es decidirà el futur de molts dels afectats. Amb aquestes líneas vull recordar a tots els grups politics que de les seves decisions depenen moltes persones, moltes vides, molts somnis.
Que tots els afectats per aquest pla estimem el lloc on vivim i la manera en que hem viscut fins ara. Considerem que el que tenim es una qualitat de vida que no volem ens prenguin. I encara menys per uns planejament arbitraris que creiem no millorarà les nostres zones.

Volem que es preservi tota la zona compresa entre Dante-Llobregós que inclou el sector 14 i el A.19. Es una zona on les generacions que vindran podran gaudir d’ una Barcelona diferent.

Volem que l’ Ajuntament escolti el que els veïns tenim a dir. Si es vol arreglar alguna part que contin amb nosaltres, ningú millor que nosaltres sap com millorar el seu barri

Mercè Espelleta (sector A.19)
Vocal de l’ Associació per la Defensa del Patrimoni Dante-Llobregós