dimecres, 18 d’agost del 2010

Carrer Aiguafreda - L'Horta que volem








Pitjant sobre l'article i apretant F11 el podreu llegir.

Avui ha sortit al diari "El Pais" un artícle sobre el carrer Aiguafreda i sobre l'estil de vida del barri, que el PGM vol destruir. Estem totalment d'acord amb l'artícle. Seguim estant en contra del PGM del Carmel, malgrat les millores introduídes gràcies, en gran part, a la nostra pressió.

Aquí hi ha un foto de 2 cases del carrer Aiguafreda que segueixen afectades. Seguirem lluitant.




6 comentaris:

Cristina Farran ha dit...

Moltes gràcies Manel, fins i tot en vacances estàs äl peu del canó!

Una abraçada

APU Barcelona ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
APU Barcelona ha dit...

Hola Manel.
Gracias por aportar el recorte de prensa, la verdad es que estos días de verano anda uno un poco despistado con las noticias.
La calle Aiguafreda debería ser considerara patrimonio cultural y conservarla intacta forma parte muy importante de la historía de Horta
Un saludo.

Te invito a visitar un post de mi blog "la calle del Amor", con un par de fotos de la Clota.
http://veodigital.blogspot.com/2010/05/la-calle-del-amor.html

Manel J. Camps ha dit...

Muy interesante el blog referenciado en el comentario anterior.

Óscar GarcÍa ha dit...

Aprofitant l'avinentesa que el diumenge és la festa major d'Horta, m'agradaria recordar l'esperit hortenc i el territori d'Horta.

Des de el mirador d'Horta podem veure que tot el que un dia van gaudir tots els hortencs, gairebé no queda res. Només els turons de Collserola, amb el bosc de Sant Cebrià, el bosc de la Meca o els turons del Laberint.

Ja fa temps que no baixo a Horta, per la festa major faig una excepció. Tot continua igual, un aire podrit, unes voreres intransitables, cotxes que s'et tiren al damunt, tot cimentat, una montanya foradada, això és Horta.

Sort que encara queden festes com deu mana. Per això us convido a venir a l'Aplec de Sant Cebrià, 26 de Setembre, 11h. Es farà com cada any a l'ermita de Sant Cebrià, amb xocolatada i melindros. Sobretot aquest bosc amb unes alzines centenàries i fonts amb renom, com la font de la llet i la font de Can LLong. És un aplec que se celebra desde fa anys i panys i sens dubte venir-hi un any es formar part d'aquesta tradició tan arrelada.

Salut a tots i sobretot gaudiu de la festa i la bona vida :)

irene ha dit...

Molt bones!

M'interessaria molt saber com a quedat el tema de la defensa del carrer Aiguafreda. L'altre dia passejant pel barri vaig descobrir aquesta meravella!
com ha quedat el pla? un veí em va explicar que les primeres cases estan afectades, algú em podria donar mes dades! on vaig veure que n'hi ha d'abandonades...

Sóc la Irene, veïna del Clot.
Molt suport i solidaritat el barri i la defensa del barri!

irenecolell@gmail.com

Salut!