divendres, 13 de març del 2009

No tot són flors i violes

Els polítics del nostre barri en l'equip de govern només expliquen les meravelles del seu govern, que evidentment fa coses bones però també moltes de dolentes. Com la MPGM del Carmel i entorns.

Recollim 3 notícies d'avui mateix:

El 80% dels treballadors de l'Ajuntament s'han manifestat contra la nova organització municipal segons CCOO

Puigcercós acusa Zapatero de ser 'un morós' amb Catalunya

Herrera lamenta el nou retard fins l'abril del finançament de Catalunya.

Cal dir que aquestes crítiques al Govern de l'Estat, la Generalitat o l'Ajuntament venen de l'esquerra i no dels partits de l'oposició com a CiU i PP que evidentment en fan moltes més.

Repetim són notícies d'avui mateix.

També d'avui mateix dues notícies a la Vanguardia relacionades amb el tema.

http://buscador.lavanguardia.es/buscador/resultados/20090313/53659610487/Tres-de-cada-cuatro-catalanes-estan-insatisfechos-.xhtml?q=politicos

Cansat dels polítics

Veient com aborden els polítics del barri certs temes no ens estranya gens aquesta desafecció. Evidentment hi ha de tot en la vinya del Senyor, però en general, els polítics del govern no estan "alineats" amb les necessitats dels ciutadans als que diuen volen servir. Per contra, critiquen que l'oposició doni la raó als veïns. Si realment partissin de la relació proveïdor-client, i ells assumissin el paper de proveïdors, evidentment caldria que sapiguessin quines són les necessitats dels seus clients i les seves propostes s'aliniessin amb les dels ciutadans-clients, als que haurien de servir.