dimecres, 29 d’abril de 2009

ERC visita el Carmel i Horta

Avui, dia 29 d'abril, alts representants del partit ERC, han visitat el Carmel i Horta per conèixer de primera ma la informació dels veïns sobre les afectacions que la MPGM del Carmel i entorns.

Han vingut el President del partit Sr. Joan Puigcercós, els màxims dirigents del partit en l'Ajuntament de Barcelona, Srs. Jordi Portabella, president del grup municipal del partit, i Ricard Martínez, regidor del barri de Gràcia, i el Sr. Jordi Coronas, conseller al districte d'Horta-Guinardó.

En primer lloc els volem agraïr l'esforç fet per copsar la realitat dels barris del Carmel i Horta.

En el diàleg que s'ha plantejat, a la Masia de Ca l'Eudald s'han dit conceptes molt interessants:

* ERC està en contra de l'urbanisme especulatiu, que significa que alguns veïns paguin amb el seu patrimoni, les millores que necessiten el barri. Pels que ho sapiguen és exactament com s'ha plantejat la modificació en el Sector 14.

* Que els propietaris i llogaters que estiguin afectats tenen de tenir una informació exacta de com anirà tot el procés, creant certeses en lloc d'incerteses.

* Que no es poden plantejar afectacions que durin anys sense executar cap pla de millora.

* Que cal desafectar moltes més cases.

* Que ERC no ha impulsat aquest pla, però lluitarà fins al final per a millorar-lo.

Des del nostre punt de vista hem pogut copsar uns polítics que han escoltat, que coneixin força bé la problemàtica del sector, i amb els plantejaments dels quals ens semblen propers.

Aquestes actituds contrasten amb les han tingut fins ara la Regidora del districte Sra. Elsa Blasco i des de l'Agència del Carmel.

Res més, agrair una vegada més la visita que pensem ha sigut positiva per ambdues parts. Sincerament gràcies.