divendres, 19 de juny del 2009

Ni zona30 ni plan E


Aquesta setmana hem conegut a ón es pensen implantar les Zones 30 al barri d'Horta. Un altre cop la part d'Horta de la MPGM del Carmel i entorns (Sector 14 i Actuació aïllada núm. 19) no ha entrat en l'àrea escollida. No s'han tingut en compte els milers d'alumnes que cada dia van als col.legis de la zona. Res, als nostres polítics no els ha importat.
Tampoc hem pogut veure en el nostre sector cap dels grandiosos cartells del PlanE, d'actuacions urgents. La zona d'Horta afectada de la MPGM, no es mereix cap actuació. Ni, per exemple, la pavimentació de la plaça que hi ha al principi del Carrer Aiguafreda, amb Passatge Granollers i Llobregós.


Sembla bastant clar que la nostra Regidora del districte, Sra. Elsa Blasco, d'ICV, té ben diferenciats dos terrenys, les paraules, i els fets. Paraules, sempre molt ben intencionades, fets, cap que afavoreixi a la Zona d'Horta afectada per la MPGM. Está fent un mobbing inmobiliari per defensar el seu model d'urbanisme especulatiu, ja que a l'oposició frontal dels veïns, ella el que fa és no atendre cap de les necessitats veïnals.


Sra. Regidora, no ens enganyarà més, i cada cop enganya a menys gent. Ja s'ho trobarà.


Per cert, esperem que amb el nomenament del Conseller del barri d'Horta Sr. Joan Martínez, millori realment la situació del sector.