diumenge, 27 de setembre de 2009

Aniversari, homenatge i lluita contra el PGMEl passat dilluns dia 21 de setembre a la Masia de Ca l'Eudald vam celebrar un acte de reconeixement a la lluita veïnal que el Sr. Jordi Castellà ha portat a terme durant els darrers 10 anys.

Hi havia molts veïns que estaven agraïts per la lluita i el recolçament que sempre han rebut.

També hi havia polítics del districte de diferents partits i sensibilitats molt diverses. El Jordi va fer un petit discurs on cal remarcar que el que moltes persones li deien que era impossible, a través de la constància, el buscar complicitats, finalment havia estat possible assolir-lo.

Com sempre va demostrar el seu espèrit positiu per defensar els interessos dels veïns que formen els diferents barris del districte. Moltes FELICITATS. Que com a mínim facis 10 anys més de lluita pels drets dels veïns.

Després del discurs del Jordi, diversos polítics van prendre la paraula, Manuel Conde, PPC, Jordi Coronas, ERC, Anna Mir, ICV, Maite Fandos de CiU. Alguns van parlar més del PGM del Carmel i entorns i altres més de la relació, durant aquests anys, amb el Jordi Castellà. Destacar la presència de l'Anna que com membre d'un dels partits del govern de l'Ajuntament estava en una posició més delicada.

Finalment tots van poder provar el pastís que conmemorava aquest esdeveniment.

Que ningú ho dubti des del Sector 14 intentarem, com deia el Jordi, assolir el que a hores d'ara sembla impossible, millorar aquest PGM que encara té molts aspectes que no ens agraden. I aquesta postura no és simplement una rebequèria, sinò fruit de la reflexió i del coneixement del barri que tenim.

3 comentaris:

Anna Mir ha dit...

Gràcies per la invitació i també pel comentari. Des del grup municipal d’ICV-EUiA i també des del Govern del districte, valorem molt el fet de poder parlar i comentar, discutir, i evidentment també discrepar per aconseguir, plegats, millorar els projectes i en definitiva els barris. Per continuar treballant des del diàleg, ens hi trobareu sempre.

Óscar GarcÍa ha dit...

M'agradaria donar les gràcies al nostre beneït ajuntament, per continuar edificant al barri de la Clota i al solar de Can Cortada.

Fa un xic, la universitat on he estudiat -UPC-, va treure un informe on deia que no es podia construir ni un pam més de terreny a Catalunya.

Entenc que només parlant amb els polítics podeu endreçar el vostre problema, tanmateix no sé com es poden fer reunions amb aquesta mena de gent. Potser enlloc de reunions podrien tornar a col.legi, a veure si aprenien les beceroles de la vida!

Salut pel poble d'Horta! :)

Manel J. Camps ha dit...

Anna,

Com ja saps en aquest tema del PGM, del Carmel i entorns, la posició dels veïns d'Horta no coincideix amb la que defensa el vostre partit.

De tota forma t'agraïm molt l'assistència a l'acte i, com sempre, estem disposats a parlar el que calgui.

Crec que va ser un acte respectuós amb tothom, i com sempre nosaltres hem apostat per la via del diàleg

I posats a demanar, mireu de millorar el PGM en tot el que es pugui.

Una abraçada,