dimecres, 7 de juliol del 2010

Petites / Grans millores




Des del nostre col.lectiu, associació de veïns, treballem per millorar el nostre barri. La forma de treball consisteix en identificar millores, discutir-les entre el veïns, i proposar-les a l'Ajuntament quan es considera adient. Sempre tenint en compte el cost de les millores i els beneficis. En altres casos hem actuat directament, per exemple, fent cartells per recordar als propietaris dels gossos, que han de mantenir els carrers nets.

En data 15 d'abril vam demanar a l'Ajuntament la senyalització d'uns carrers que no tenen sortida. Ara l'Ajuntament ens ha fet cas, i, per tant, volem donar sincerament les gràcies. Es de ben nascuts ser agraïts.

Posem unes fotos per a deixar-ne constància.

Tothom pot estar segur que nosaltres seguirem treballant per millorar el barri, i que les nostres peticions sempre estaran raonades i seran assumibles per part de l'Administració.

5 comentaris:

Óscar GarcÍa ha dit...

Bones,

Després de parlar amb un membre de l'associació de veins d'Horta. M'he assebentat que el seu parer vers tot el munt d'obres a la vila d'Horta és positiu.

Pisos al solar de Can Cortada, pisos a l'avinguda de l'estatut (amb una vida meravellosa, obriran la finestra i tindran un munt de cotxes a tota velocitat), pisos i locals al solar de l'antiga bòbila de la Clota i finalment un dipòsit d'aigues a la cèlebre avinguda de l'estatut. Per cert també remouen terra d'una parcel.la de Can Cortada, origen del nostre poble.

Els meus records anant de casa meva a Horta, ja queden han quedat ben guardats cimentats i hormigonats.

Salut i a resar.

Administrador ha dit...

Oscar,

Com saps des de la nostra Associació treballem per a la defensa del patrimoni d'Horta.

Crec que cal treballar molt per oposar-se als projectes que l'Ajuntament vol portar a terme i que signifiquin una destrucció del patrimoni i que formen part d'aquest urbanisme especulatiu que en molts cops ha aplicat l'Ajuntament de Barcelona.

No obstant, cal agrair les petites/gran millores que es facin

Una abraçada

Óscar GarcÍa ha dit...

Bones Administrador,

És evident que no es pot fer gran cosa en contra de l'Ajuntament. Però si la vostra presidenta surt a les fotos juntament amb l'alcalde i la regidora del districte, com a encetament de les obres de més pisos, ho trobo força extrany.

Digues aleshores si gairebé tothom està en contra de tot plegat perqué surt la presidenta de l'associació en imatges i videos on troba encertats aquests projectes. Aleshores ja no rebeu ajudes? Aleshores s'en va a orris l'associació? Aleshores ja no podem fer la festa major? Doncs és diu clar i català, diem que si perqué no podem fer un altre cosa. Un si forçat.

Perqué sino, jo crec que tothom està en contra d'aquest espoli ja total d'Horta, perqué ja s'ho han carregat tot i la gent gran és la que més en sap i més ho diu: no hi ha dret que aquesta gent s'en vagi al cel i vegin com ho han cimentat tot.

I afegiré el Parc de la Unitat on ja no queda res de res, només paviment. El barri de la font del gos és una vergonya, el carrer major d'horta que no hi passo mai pels perills dels cotxes, la contaminació del carrer Tajo.

Si estimeu Horta mostrarieu el vostre NO absolut a tot el que estan fent i es riuen a la nostra cara, NO i mil cops NO. I després ho faran plogui o nevi però que ho sapiguin alt i fort.

Salut i bona vida hortencs.

Óscar GarcÍa ha dit...

Estic completament d'acord amb tu, sempre s'han d'agrair les petites o grans millores que es facin.

No volia pas criticar la vostra notícia. Només m'he confós pensant que parlaves en nom de l'associació de veins.

M'ha sabut molt molt malament veure com la presidenta de dita associciació de veins sortia a les imatges que abans esmentava.

Foten allà la presidenta de l'associació i com si tota la gent estigués a favor de les obres. Quins collons!

Bueno oblida tot el que dit, no té cap relació amb el vostre article ni plataforma. Només era per a que sabessiu una mica les obres que passen per d'altres zona de la vila.

Una abraçada i que millori molt tot el vostre veïnat i no es toqui sobretot! :)

Administrador ha dit...

Sobre l'Associació de Veïns d'Horta tenim una opinió molt semblant a la teva. En el nostre cas ens van donar un suport tímid davant l'evidència que el que volia fer l'Ajuntament era una cosa que no tenia cap sentit.

L'Associació de Veïns d'Horta està molt propera al Govern Municipal i per tant la seva acció reivindicativa es pràcticament nul.la.

La democracia al nostre páis, ha portat aquesta situació les associacions de veïns han deixat de ser lluitadores pels drets de les persones a ser un apendix de l'establishment.

No utilitzen les noves tecnologies i la seva pàgina web és inexistent.