dimecres, 3 de desembre del 2008

Signatures contra el PGM en el Sector Dante-Llobregós

Ahir dia 2-12-08, es van presentar més de 700 signatures de veïns no afectats directament pel PGM, però que estan en contra del plantejament prepotent de l'Ajuntament, que té com a objectiu convertir els jardins, horts i arbres en formigó.

Creiem que l'Ajuntament n'ha de prendre bona nota i reconduir aquest Pla per a que sigui una autèntica millora del barri d'Horta. Cal recordar que el nom d'Horta vé dels horts que sempre hi hagut en aquest, ara barri de Barcelona, i més antigament poble de les rodalies de la ciutat.

Potser els senyors de l'Agència del Carmel creuen que ha arribat l'hora de canviar-li el nom i posar-li "Entorns del Carmel".

Des d'aquí, amb tota la humilitat, els hi demanem que deixin de jugar al monopoli amb les cases dels altres, i, reflexionin que davant de tot estan les persones. Els planejaments urbanístics han d'estar al servei de les persones, dones i homes , que volen un determinat model de barri, solidari, proper, on la gent és coneix pel seu nom i no es tracta només d'un número.