dimecres, 18 de febrer del 2009

Jordi Portabella - Ens salvaràs ?



Els veïns han posat les seves esperances en Jordi Portabella perquè voti en contra de la MPGM del Carmel i entorns.

El barri d'Horta n'està ple d'aquesta foto, del Jordi, amb el look del Che Guevara.

Ens salvaràs ?

2 comentaris:

Jose Rodríguez ha dit...

No so fieu dels polítics que sempre diuen que sí, que donen la raó quan no són al govern i que enlloc de voler afrontar un projecte (necessari) com el MPGM i tractar-lo "a pecho descubierto" com cal fer ara amb les vostres alegacions, us dona la raó en tot.. no és de fiar, o bé el seu interés és guanyar adeptes en totes les causes per només tenir la poltrona, independentment del que sigui necessari per la ciutat, o bé no té projecte de ciutat i per tant el que vol és no molestar ningú.

PEr tant ara jo crec que més que esperar que vinguin la caballeria al rescat, es tracta de forçar als que governen a que tinguin un tractament de les alegacions lo suficientment seriòs com per a salvar l'esperit de totes dues idees i evitar els pitjors problemes que el pla ara mateix us generaria, i integri les bones idees que hi ha dins de les alegacions.

Per cert, no sé si Portabella és o no és aquest tipus de polític que he definit, em referia a uns altres que us han visitat al sector.

Una salutació i ens anem llegint.

Administrador ha dit...

Jose,

Com saps tenim diverses línies d'actuació i intentarem millorar la MPGM, amb l'equip de govern, com hem fet fins ara.

De tota forma, com saps, la primera petició de les al.legacions és una esmena a la totalitat perquè entenem que la MPGM del Carmel, no s'adapta a les necessitats d'Horta. Això ho pots veure en el document que hem penjat recentment on es demostra que hi ha moltes aseveracions del Pla que no s'adapten en absolut a les característiques i necessitats del nostre barri.