dissabte, 28 de febrer del 2009

Notícies de la setmana: PSOE i Ajuntament Barcelona

Aquesta setmana ha sortit a llum un cas de corrupció, relacionat amb temes urbanístics i immobiliaris, d'un alcalde del PSOE a la província de Màlaga. Ho podeu trobar a tota la premsa.

També ha sortit, encara que ha passat més desapercebuda la notícia de l'informe absolutament negatiu de la Sindicatura de comptes sobre la empresa que va gestionar les obres del Forum. Per exemple hi ha un pagament de 100.000 Euros sense justificar i que segons l'opinió de la Sindicatura no corresponia. Aquesta notícia la podeu trobar a la Vanguardia en el següent enllaç:

www.lavanguardia.es/ciudadanos/noticias/20090224/53646766238/varapalo-de-la-sindicatura-de-comptes-a-la-empresa-del-forum-barcelona-forum-ramon-garcia-bragado-cu.html

Entreteniu-vos una estona en llegir els comentaris que fa la gent sobre aquesta notícia.

Els comentaris que va fer la Sra. Imma Mayol, en el programa del Xavier Grasset a Catalunya Radio el dimecres no van estar gaire afortunats. Va dir, que ara ja no podia dimitir ningú perquè havien canviat les persones. Sorgeixen diverses preguntes On són ara aquestes persones?. No hi ha responsabilitats polítiques en l'equip de govern de l'Ajuntament de Barcelona ?. Algú tornarà els 100.000 Euros ?.

Esperem que l'Agència del Carmel no apareixi dins d'uns anys com que ha comès irregularitats com les indicades en l'empresa del Forum. Hi ha molts interessos en joc en la MPGM del Carmel i entorns, i des del sector 14 demanem una vegada més, CLARETAT I TRANSPARÈNCIA.