dissabte, 21 de març del 2009

Visita de l'Associació de Veïns d'Horta 14/3/09







El passat dissabte representats de l'Associació de veïns d'Horta, amb la seva presidenta, Sra. Ana Ma. González al cap, van fer una visita al sector Dante-Llobregós. També hi era la presidenta de la coordinadora d'Entitats d'Horta i representants de Patrimoni com la Sra. Amparo.

Com no podia ser d'una altra manera les seves opinions no coincideixen amb els plans plantejats per la Regidora Sra. Elsa Blasco (ICV), i tota la cort de polítics sense criteris propis que defensen les seves tesis, i l'Agència del Carmel.

Quan una persona trepitja la zona i coneix una mica de la cultura i història del barri se n'adona de seguit que els plantejaments de l'Administració en aquest cas no tenen sentit.

Senyores i Senyors del govern del districte qui dona suport a la MPGM del Carmel en el sector 14 ? Nosaltres encara no hem trobat a ningú fora de vostès. Es possible que estiguin equivocats ?

2 comentaris:

Jose Rodríguez ha dit...

i tota la cort de polítics sense criteris propis que defensen les seves tesis

També hi ha una part de la "cort de polítics" que tenim criteris propis (i això ho heu pogut comprovar), que defensem tesis semblants a les d'Elsa.

Manel J. Camps ha dit...

José,

El que crec que està clar és que la majoria de veïns, si dic quasi tots sortirà el Pere Nieto, dient que ens arroguem una representació que no tenim, no està d'acord amb els criteris del districte.

I repeteixo, el que he dit moltes vegades, quan vulguis ho podem comprovar passejant pel barri.

M'agrada que diguis semblants i no iguals, ja que això demostra que hi ha aspectes en que no estàs d'acord encara que evidentment no ho pots fer massa explicit.

Si les al.legacions estaven currades i tenen aspectes absolutament clars i en que els veïns tenen raó.

Seguim sense tenir criteris clars de per que perquè unes cases han sigut afectades i d'altres no.

Gràcies per opinar.