dilluns, 15 de juny del 2009

Carta oberta als polítics del barri - Un estil de vida


Vaya por delante que a día de hoy aun no sabemos nada de las afectaciones, pero lo que si sabemos es el daño que a muchas personas del “Sector 14” han padecido y están padeciendo en su salud, con un cuadro médico de síntomas diversos como insomnio, ansiedad, estrés, etc., que les ha trastocado la vida.
Puedo ser testigo de personas que han venido a mi casa a horas poco habituales, manifestándome su situación y comentando que se despiertan a media noche sobresaltados y con el corazón acelerado (taquicardias).
Algunos han ido al médico y se están medicando. En fin, si hiciéramos una extracción de todo lo que nos está pasando y lo que nos queda por ver y vivir, haríamos una pregunta con conciencia ¿a quién tendríamos que exigir reparar si cabe tanto daño. Noches de angustia e insomnios?.
Creo que el mal anímico y físico ya no van a poder restañarlo, per queda aún otro por dilucidar y este es muy grave ¿cómo serán nuestras vidas en otra morada, que no será en la que habíamos decidido vivir y en algunos casos acabar nuestros últimos días de vida ?
Señores políticos de PSC, ICV y ERC, cuando Uds se sienten a debatir el tema que nos corcierne (Sector 14 “Carmel y entorns”) hagánlo conscientes de que la decisión que tomen acarreará las frustraciones de muchas personas que decidimos un día vivir en un barrio muy singular donde las personas que viven allí se saludan, se dan los buenos días o se paran hablar de la familia, de esto y de lo otro…..
Supongo que para algunos de Uds· esto no cobra importancia, priman más otros intereses. Pero sepan que para nosotros es nuestra vida, una forma de vivir.
Sin más, espero que en sus decisiones finales, prime el respeto por los que vivimos aquí.
ASSOCIACIÓ PER A LA DEFENSA DEL PATRIMONI DANTE-LLOBREGÓS (SECTOR 14)
Carlos Ogazón


3 comentaris:

Administrador ha dit...

Carlos,

Estic absolutament d'acord amb tú. Crec que és interessant que altres persones del sector escriguin perquè els polítics vegin que estem molt units.

Es indubtable, que malgrat les bones paraules, les persones del sector, els seus desitjos, les seves pors, els seus projectes, són el que menys s'ha tingut en compte.

Cal seguir confiant, i, sobre tot

Pere Nieto ha dit...

Ja que vau tractar el tema amb interès us recordo que demà dimecres a les 19.00 al Casal de Gent Gran d'Horta (Feliu i Codnia 43) hi ha la sessió per explicar la implantació de la zona 30 a Horta

Óscar GarcÍa ha dit...

La pregunta que ens hem de fer és quanta gent està treballant per defensar els nostres interesos: molt poques.

Tot el motor de la nostra societat, empreses, entitats públiques i molt més estan treballant dia i nit per a que esdevinguin problemes d'importància caudal com és l'espoli del nostre patrimoni i l'expulsió de un conjunt de veïns per a construir més i més.

No podem mirar enrere, demà ens llevarem i anirem a treballar per a que l'espoli continui. Què podem fer? Doncs manifesta-se i ahir amb la manifestació en contra dels transgènics es demostra una vegada més, que hi ha gent que està molt emprenyada per tot el que està passant.

Com unir tot el barri i fer que trontolli tot el districte? Ahir va trontollar l'entrada del parlament, però amb una plataforma que està molt recolzada. On està la gent que demà es llevi i lluiti per els nostres interessos? On hi és?

Si ni tan sols s'han eliminat el cosum massiu de bosses de plàstic del nostre barri, si ens segueixen robant al mercat d'horta amb preus d'escandol i menjar contaminat i de minsa qualitat, si passarem per la clota i hi haurà un munt de gent treballant per a fer bocins el barri de la clota.

Senyors i senyores el canvi és possible.