dilluns, 9 de novembre de 2009

Gràcies Anna Mir

Entre el carrer Llobregós i el Carrer Aiguafreda, a l'alçada del Passatge Granollers, hi ha un descampat on hi aparquen els cotxes. Aquest espai estava molt abandonat.

Des d'aquest Blog volem agrair a la Sra. Anna Mir (ICV) -Consellera del districte d'Horta-Guinardó- la seva ràpida i decisiva gestió per l'arranjament de la rampa de davant del nº. 6 del carrer Aiguafreda.

Es pot veure en les fotos la situació d'abans i després, i és prou evident el canvi realitzat. Aquesta actuació absolutament necessària pel mal estat i volum de vianants que la transiten. (Cal dir que el col.legi Sagrada Familia, està molt aprop). No tot ha de ser dolent, i, estem molt contents de poder donar les gràcies com a reconeixement d'aquesta bona actuació. Aquests dies en que des dels mitjans de comunicació es parla tant de corrupció, cal reconeixer als politics/ques que fan be la seva feina. Els veïns estem molts satisfets de les obres realitzades.

Moltes gràcies Sra. Anna Mir.

3 comentaris:

Albert B. i R. ha dit...

És el primer cop que sento d'alguna entitat felicitant sincerament el govern pel que ha fet. Això no fa altra cosa que sumar credibilitat a les vostres reivindicacions. Molta sort!

Anna Mir ha dit...

Gràcies, tot i que és evident que aquesta actuació, com totes, no és fruït de la voluntat o de la feina d’una sola persona sinó que al darrere hi ha tot un equip tècnic del districte que ho ha fet possible. Els faré arribar la vostra satisfacció.

林依晨Amber ha dit...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色