dilluns, 9 de novembre del 2009

Gràcies Anna Mir





Entre el carrer Llobregós i el Carrer Aiguafreda, a l'alçada del Passatge Granollers, hi ha un descampat on hi aparquen els cotxes. Aquest espai estava molt abandonat.

Des d'aquest Blog volem agrair a la Sra. Anna Mir (ICV) -Consellera del districte d'Horta-Guinardó- la seva ràpida i decisiva gestió per l'arranjament de la rampa de davant del nº. 6 del carrer Aiguafreda.

Es pot veure en les fotos la situació d'abans i després, i és prou evident el canvi realitzat. Aquesta actuació absolutament necessària pel mal estat i volum de vianants que la transiten. (Cal dir que el col.legi Sagrada Familia, està molt aprop). No tot ha de ser dolent, i, estem molt contents de poder donar les gràcies com a reconeixement d'aquesta bona actuació. Aquests dies en que des dels mitjans de comunicació es parla tant de corrupció, cal reconeixer als politics/ques que fan be la seva feina. Els veïns estem molts satisfets de les obres realitzades.

Moltes gràcies Sra. Anna Mir.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

És el primer cop que sento d'alguna entitat felicitant sincerament el govern pel que ha fet. Això no fa altra cosa que sumar credibilitat a les vostres reivindicacions. Molta sort!

Anna Mir ha dit...

Gràcies, tot i que és evident que aquesta actuació, com totes, no és fruït de la voluntat o de la feina d’una sola persona sinó que al darrere hi ha tot un equip tècnic del districte que ho ha fet possible. Els faré arribar la vostra satisfacció.