dijous, 28 de maig de 2009

Eleccions europees

El proper 7 de juny són les eleccions europees a casa nostra. Des d'aquest blog volem posicionar cadascun dels partits en relació a la modificació del PGM del Carmel, i tot i que les eleccions europees són d'un altre àmbit, ningú pot criticar que la gent del sector defensi casa seva amb tots els seus mitjans.

*ICV. És el partit de la Regidora Sra. Elsa Blasco, amb la qual no hi ha sintonia i ha tirat endavant el PGM en contra dels veïns. És l'únic partit que no ha fet una visita al Sector per parlar amb els veïns. Està al govern de la Generalitat i de l'Ajuntament.
* PSC-PSOE. Tot i que la interlocució amb ells és més fluida que amb ICV han votat sempre el mateix que ICV.

Aconsellem no votar a cap d'aquests 2 partits.

* ERC. No està al govern de l'Ajuntament però en la votació de l'aprovació inicial va donar-hi suport. Sense el seu vot no es pot tirar endavant el Pla. Ens ha assegurat que estan negociant amb l'Ajuntament per canviar substancialment el Pla pel que fa al Sector Dante-Llobregós. Tenim esperança en ells.

* PP. Ens ha donat suport sempre i els agraïm molt la seva actitud.

* CiU. També ens ha donat suport i el seu líder Sr. Artur Mas, va intercedir davant del Sr. Puigcercós. Sempre han estat al nostre costat.

Amb els consellers de districte, Sr. Jordi Coronas, ERC, Manuel Conde, PP, i Maite Fandos de CiU hi ha molta complicitat.

Pensem que amb aquestes alternatives es poden conjugar les afinitats ideològiques amb els partits que donen suport al barri a l'hora d'escollir el vot.

4 comentaris:

Pep Aloma ha dit...

Suerte que los demagógicos son los politicos. Joder, lo vuestro es mucho mas fuerte que cualquier anuncio de un partido. "Quieres salvar tu casa vota a CIU o PP"

Manel J. Camps ha dit...

Pep,

No és demagogia, és que aquests partits sempre han estat en contra de la MPGM, que vol prendre les cases dels veïns, i fer un barri que va en contra de l'opinió dels veïns, destruint un bosc i eliminant els horts del barri.

Suposo que tu no estàs en la situació de que els polítics vulguin prendre casa teva amb unes indemnitzacions ridícules.

La lluita que portem al sector ja dura més d'un any i si analitzes el nostre blog veuràs totes les accions que hem fet.

Gràcies per llegir i opinar en el nostre bloc.

Pere Nieto ha dit...

He fet un escrit responent al meu blog
http://perenieto.blogspot.com/2009/06/no-ens-volen-votar.html

林依晨Amber ha dit...

That's actually really cool!!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色