dijous, 28 de maig del 2009

Eleccions europees

El proper 7 de juny són les eleccions europees a casa nostra. Des d'aquest blog volem posicionar cadascun dels partits en relació a la modificació del PGM del Carmel, i tot i que les eleccions europees són d'un altre àmbit, ningú pot criticar que la gent del sector defensi casa seva amb tots els seus mitjans.

*ICV. És el partit de la Regidora Sra. Elsa Blasco, amb la qual no hi ha sintonia i ha tirat endavant el PGM en contra dels veïns. És l'únic partit que no ha fet una visita al Sector per parlar amb els veïns. Està al govern de la Generalitat i de l'Ajuntament.
* PSC-PSOE. Tot i que la interlocució amb ells és més fluida que amb ICV han votat sempre el mateix que ICV.

Aconsellem no votar a cap d'aquests 2 partits.

* ERC. No està al govern de l'Ajuntament però en la votació de l'aprovació inicial va donar-hi suport. Sense el seu vot no es pot tirar endavant el Pla. Ens ha assegurat que estan negociant amb l'Ajuntament per canviar substancialment el Pla pel que fa al Sector Dante-Llobregós. Tenim esperança en ells.

* PP. Ens ha donat suport sempre i els agraïm molt la seva actitud.

* CiU. També ens ha donat suport i el seu líder Sr. Artur Mas, va intercedir davant del Sr. Puigcercós. Sempre han estat al nostre costat.

Amb els consellers de districte, Sr. Jordi Coronas, ERC, Manuel Conde, PP, i Maite Fandos de CiU hi ha molta complicitat.

Pensem que amb aquestes alternatives es poden conjugar les afinitats ideològiques amb els partits que donen suport al barri a l'hora d'escollir el vot.

3 comentaris:

Pep Aloma ha dit...

Suerte que los demagógicos son los politicos. Joder, lo vuestro es mucho mas fuerte que cualquier anuncio de un partido. "Quieres salvar tu casa vota a CIU o PP"

Manel J. Camps ha dit...

Pep,

No és demagogia, és que aquests partits sempre han estat en contra de la MPGM, que vol prendre les cases dels veïns, i fer un barri que va en contra de l'opinió dels veïns, destruint un bosc i eliminant els horts del barri.

Suposo que tu no estàs en la situació de que els polítics vulguin prendre casa teva amb unes indemnitzacions ridícules.

La lluita que portem al sector ja dura més d'un any i si analitzes el nostre blog veuràs totes les accions que hem fet.

Gràcies per llegir i opinar en el nostre bloc.

Pere Nieto ha dit...

He fet un escrit responent al meu blog
http://perenieto.blogspot.com/2009/06/no-ens-volen-votar.html