dissabte, 4 de juliol del 2009

Dia D, Hora H

Sembla ser que es va aproximant el moment decissiu de l'aprovació provisional per part de l'Ajuntament de la modificació al PGM del Carmel i entorns.

Sembla que això es produirà el proper dia 16 de juliol. Abans el proper dia 7 de juliol hi ha Plé del Districte on podrem copsar per on van els trets.

El que si sabem a hores d'ara és que el que es pensa aprovar pel Sector 14 i la A.I. 19, dista molt del que es va presentar amb tan rebombori a la premsa al Febrer de l'any passat i/o el que es va aprovar al Juliol de l'any passat. En aquest sentit estem contents perquè sempre hem mantingut que el planejament que es volia fer a Horta no tenia ni cap ni peus, i, per tant, creiem que la nostra lluita ha valgut la pena.

Diverses preguntes ens venen al cap:

* Aprovacions sempre al juliol ? Creiem que els polítics del govern del districte volen minimitzar els danys d'aquesta aprovació feta en contra de l'opinió dels veïns.

* Filtracions. Diversos afectats han estat informats de les variacions de la seva situació. No seria millor una reunió amb tots els afectats i explicar uns criteris clars i que la gent pugui entendre ?.
L'Agència del Carmel sabrà el perquè d'aquesta manera d'actuar. Aquesta falta de transparència a nosaltres no ens agrada.


Estem a l'espera de veure la totalitat del que es vol aprovar i poder valorar l'actuació d'ERC que s'havia compromés a millorar la MPGM presentat per l'equip de govern de l'Ajuntament de Barcelona. Però, que ningú ho dubti, no pararem fins que el que s'aprovi estigui d'acord amb el que volem els veïns pel nostre barri.