dijous, 9 de juliol del 2009

Ple del districte


El passat dimats dia 7 de juliol es va produir el ple del Districte d'Horta Guinardó. Com és conegut en finalitzar les intervencions dels polítics hi va haver la intervenció del públic assistent que havia demanat prèviament la paraula. Aquestes intervencions tenen una durada màxima de 3 minuts, però cal dir que la Presidenta, Sra. Montserrat Ballarín, va estar tolerant i va permetre que la gent s'expliqués.

Un dels temes recurrents d'aquests plens són les MPGM, fins ara la dels Carmel i entorn, però ara també la de 3 Turons.

Moltes intervencions van anar en aquest sentit. I podríem dir que la majoria per a protestar de com fa les coses l'equip de govern.

Per part dels afectats d'Horta de la MPGM del Carmel, hi van haver les següents intervencions, que tractarem d'enunciar.

* Ana Gallart. Carrer Dante - Bosc de Can Gallart. Va proposar que el corredor verd no es fés i s'aprofiti el corredor que existeix pel Passatge Capdevila, el carrer Grifols i el carrer Les Franqueses. Ella va escollir viure a Horta per la tranquilitat que no tenia a l'Eixample.

* Josep Ma. Gallart. Carrer Dante - Bosc de Can Gallart. Va queixar-se dels perjudicis que pels comerços afectats s'estan produïnt en estar paralitzats negocis que fins ara funcionaven perfectament.

* Pilar Daniel - Carrer Sta. Joana d'Arc. Es va queixar que el telèfon 010 de l'Ajuntament digui que l'Agència del Carmel no aten trucades telèfoniques i que cal presentar-se personalment. També va dir que no creia que l'error fós del 010 sinó que aquest havia rebut instruccions al respecte.

* Antonia Muñoz - Carrer Llobregós - Masia de Can Peguera. Va queixar-se de la falta d'informació rebuda i de l'actuació d'ERC. També va dir que pensava que li volien prendre la seva casa degut a la seva edat.

* Joan Perna - Carrer Llobregós Masia de Ca l'Eudald. Va mostrar els fullets de la campanya electoral del Raül Romeva, en que deia que representava als ecologistes de debó. Li va preguntar a l'Elsa Blasco si es considerava certa aquesta afirmació.

* Cristina Farran - Carrer Aiguafreda. Va dir que el propi arquitecte que està estudiant la millora la zona del Carrer Aiguafreda que està protegida, posat per l'Ajuntament, no comparteix els criteris que s'estan fer servir en relació a les cases que envolten a aquest carrer. Li va demanar a l'Elsa Blasco una mica de cohèrencia.

* Manel Camps - Passatge Mari. Va dir que s'estava jugant al monopoli amb les cases dels veïns i que el govern de la ciutat està fent-ho en contra del poble. Segons la Regidora va ser una intervenció ideològica.

* Mario Galvez - Passatge Granollers. Es queixar de que l'afectació del Passatge Granollers sense afectar el Passatge Marí no era coherent per l'accessibilitat al propi Passatge Marí. Va comparar els polítics actuals amb els de la Dictadura.

Fins aquí les intervencions dels veïns d'Horta, també hi va haver moltes intervencions del veïns del Carmel i altres afectats per la MPGM del Carmel.

En relació al ple hem localitzat diversos articles que fem constar aquí. Jordi Coronas sobre les festes majors i del Jordi Fornés sobre la durada del Plenari i la responsabilitat dels consellers.

Qualsevol aclariment sobre aquest breu resum serà ben rebut

1 comentari:

Óscar GarcÍa ha dit...

Ja sabem que quan la gent parla amb la senyora Elsa Blasco és com si estigués parlant amb el president de Copisa o el gerent de VIM SA o el vicepresident de ACS o els accionistes de OHL o el subdirector de CEMEX, ASLAND entre d'altres.

No sé el nivell de pressió que cal fer per a treure´ns d'enmig aquestes empreses.

Ens veiem a la xerrada del Matas i Ramis, fins demà!