dijous, 29 de gener del 2009

Amb un any de retard




Avui dijous dia 29 de gener s'ha produït la visita dels polítics dels partits del govern de l'Ajuntament de Barcelona, i dels tècnics de l'Agència del Carmel, al sector 14 Dante-Llobregós i a l'actuació aïllada dels carrers Llobregós i Marqués de Foronda.

En la visita hi estaven entre d'altres la Regidora del districte Sra. Elsa Blasco (ICV), la Vicepresidenta del districte Sra. Núria Carmona (PSC) i diversos consellers. També hi estaven per part l'Agència del Carmel, el Srs. Oriol Bonet Director, Toni Coll director de participació i el Sr. Josep Alió nou cap de planejament, i d'altres persones.

Per a nosaltres aquesta visita arriba amb un any de retard, abans d'haver presentat el primer plà s'havia d'haver produït aquesta visita, per poder analitzar amb detall les moltes especificitats que té aquesta zona, que té unes característiques ben diferenciades del Carmel, i per tenir en compte les opinions dels veïns i veines que segueixen molt allunyades de les que l'Administració vol imposar.

Des d'aquí tenim alguns punts ben clars:
*Cal obrir el carrer Granollers, però afectant les mínimes vivendes possibles.
* Volem que es respecti l'estil de vida tradicional del barri.
* No volem la destrucció del bosc per a construir-hi pisos.
* Per construir nous habitatges no cal treure a la gent de les seves vivendes. Hi ha solars a la zona que no estan afectats.
* Els costos de la millora del barri els ha d'assumir l'Ajuntament que porta molts anys oblindant -lo.

Esperarem i lluitarem perquè l'Administració escolti les, que nosaltres considerem, justes opinions.