dissabte, 24 de gener del 2009

Analitzar o manipular ?

Amb la pressa de possessió del President Barak Obama als Estats Units d'Amèrica podem donar per acabada l'era del President George W. Bush. Per a molta gent el pitjor president de tota la història d'aquell país.

El President Bush i la seva administració va pensar que tenien molt poder, i que per tant, no calia anar amb cura de res, si ells deien que hi havia armes de destrucció massiva a un pobre país de l'altra part del món, n'hi havien, i sinó ja ho farien creure a tota la gent. Alts càrrecs de la seva Admistració havien reconegut públicament que la capacitat de manipular l'opinió pública era pràcticament total.

Aquesta estràtegia s'ha demostrat absolutament equivocada i ha portat al país a 2 guerres que el President Bush no ha sabut acabar, i ara la pràctica totalitat de l'opinió pública, d'EEUU i la mundial ja sap que no hi havia armes de destrucció massiva a l'Iraq.

Crec que podiem qualificar a Bush com un polític del Segle XX i a Obama del Segle XXI.

(No patiu ja parlarem d'Horta).

El segle XXI es caracteritzarà per:
* la velocitat de les comunicacions virtuals, ara ja pots fer una videoconferència amb l'altre part del món en temps real.
* la desaparició dels monopolis de la comunicació, tothom que vulgui pot ésser un emissor de comunicació a la xarxa.
* la globalització, els fets que passen a un lloc tenen conseqüències en d'altres de manera molt ràpida.

i crec que les persones que vivim aquest planeta cada cop més volem:
* la veritat. L'increment de la cultura fa que la gent vulgui opinar i decidir el seu futur i el dels seus fills.
* un tractament étic. Això es pot veure en determinades Entitats Financeres en les quals pots decidir en quins projectes inverteixen. Totes les empreses van dient la responsabilitat social corporativa que tenen.

L'Agència del Carmel i els polítics que defensen aquest pla estan al costat de l'estratègia utilitzada pel President Bush. Si ja sé que són d'esquerres i Bush era republicà, però fixeu-vos que aquest artícle no hem parlat de dretes i esquerres, de nacionalistes d'una banda o d'una altra.

Posaré uns quants exemples:
José Rodríguez, conseller del PSC al districte d'Horta-Guinardo té un article al seu blog, del 2008 on parla de "Intentar eliminar la infravivienda y las viviendas de baja calidad". Està clar que això és intentar manipular i voler fer veure als que no coneixen la zona, la gran obra que fa l'Ajuntament donant a aquests pobres ciutadans vivendes dignes. Això no és veritat en absolut al Sector 14 Dante-Llobregós on moltes vivendes afectades són d'una altissima qualitat.

El Sr. Oriol Bonet, Director de l'Agència del Carmel, menteix deliberadament quan a l'entrevista de LOCALIA TV, manifesta que les zones verdes del Sector 14 seran respectades. Per veure la mentida només cal agafar els documents publicats per la pròpia Agència del Carmel i comparar que on ara hi ha arbres estan projectats blocs de pisos, i que el bosc de Can Gallart queda només com una zona verda testimonial.

La Regidora del districte Sra. Elsa Blasco, quan parla d'esponjar el Carmel, està intentant manipular l'opinió pública. Que vol dir, buidar el Carmel i emplenar Horta. Destruir el mode de vida tradicional d'Horta, amb cases baixes i horts, i posar-hi blocs de pisos. Mentir, també es amagar la veritat quan es coneix, i és evident que la Sra. Elsa Blasco, menteix. Ella que pertany a Iniciativa per Catalunya verds, sabrà com s'explica aquest "crim ecològic" que ha planejat.

Menteix també quan diu que està portant a terme un procés participatiu, quan la vertitat és que l'Agència del Carmel no es mou ni un milimetre del que ha planejat a esquenes de totes els veïns de la zona, ja siguin afectats directes o no.

Bé, aquestes 3 persones estan al costat de Bush, pensen que ells tenen la veritat absoluta i els altres pobres, habitants d'aquest planeta sóm ignorants i, per tant, ja ens enganyaran les vegades que faci falta.

Com diu el budisme, cada acte nostre hauria de ser bo per a nosaltres i per a les 5 generacions següents. Ho tinc clar, la MPGM del Carmel i entorns, no compleix aquest percepte, qui és el que vol destruir l'estil de vida dels seus habitants, els horts, el bosc, tots els arbres que ara hi ha a la zona, i construir blocs de pisos. Els citats en aquest artícle estan alineats amb Bush, l'"Eix de Bé". Si les seves consciències els deixen dormir per la nit tenen una gran sort.

Bé, des de la plataforma seguirem lluitant perquè escoltin els nostres arguments raonats, per a la millora del barri sense treure a ningú de casa seva i per cercar la millor solució que busqui l'interès general i els legítims interessos particulars.

Si has llegit fins aquí, gràcies sinceres.

11 comentaris:

Jose Rodríguez ha dit...

Primer de tot... tornem a faltar el respecte, entrem en categoritzacions personals.

Segòn, estari bé no cometre fal·làcies lògiques com aquesta, això és una versió 2.0 de la clàssica fal·làcia "ad-hitlerum".

Bush va descontextualitzar unes fotos d'instalacions químiques per fer creure que hi havia armes de destrucció massiva, vosaltres descontextualitzeu els escrits -> sou com Bush.

Anem a veure que he parlat del sector 14:

http://www.joserodriguez.info/bloc/?p=992

Que és molt diferent al que dieu que dic. Anem a pams:
PAM 1) El PGM té com a un objectiu general eliminar infravivenda.
PAM 2) Aquest és un objectiu general, no necessariament aplicable al sector 14. Hi ha més objectisu generals (obrir carrer, p.ex.).
PAM 3) Si faig una concreció del sector 14, crec que és molt més encertat parlar d'aquesta concreció.
PAM 4) Abans d'acusar de mentir caldria que citeu tot el text, i doneu tota la versió contextualitzada, a més amb les aclaracions posteriors.

Altre cosa, després de l'esforç d'anàlisi i respecte a les vostres alegacions, caldria que per part vostra sigueu una mica més curosos i respectuosos, com a mínim amb mí, crec que aquesta resposta:
http://www.joserodriguez.info/bloc/?p=992#comment-1589

Es molt més educada per part meva que per part vostra.

Em sap greu que entreu en descalificatius personals, sembla ser que lo "raonables" i "racionals" que sou alguns cops (com per exemple en la redacció de les alegacions o en el debat que al final vau mantenir amb mí) es perd per moments.

Us pregaria que torneu al darrer tó que vaig veure en els vostres comentaris i que no entreu en descalificacions personals, fal·làcies lògiques i insults.

Perquè entre d'altres coses i us ho torno a recordar al carrer vosaltres i jo som ciutadans de peu amb el mateix "rang", disparar cap al conseller de districte es fàcil, la seva participació a les decisions és marginal, estaria bé que disparesiu a dalt, però veig que la vostra pràctica és anar a la descalificació i fins i tot a la del més pringat de tots.

Anant a una altra cosa, sí la societat del coneixement permet que tots siguem comunicadors. Fins i tot jo, i si manteniu aquesta líniea de manca de respecte, la meva activitat comunicativa mantindrà el mateix respecte que no us ho perdré però no atendrà amb la cura que mereixeu quan manteniu les formes, el tractament a les vostres alegacions, que és el que realment voleu: que la societat i els que governen les tinguin en consideració positivament. Així el que feu, atizant personalment és que els que d'això no mengem i no prenem les decisions no ens vinguin moltes ganes de donar-vos suport i d'escoltar-vos amb tota atenció i "carinyo".

És lo que té la manca de respecte i de confiança que amb la vostra estrategia de pal i pastanaga seguiu.

Jose Rodríguez ha dit...

Se m'oblidava.. Bush va manipular fotos aèries d'Irak per invadir-ho. Pel moment els que manipuleu fotos per fer grafismes dramatistes sou vosaltres. Si fes la fal·làcia "ad-hitlerum" versió "tú ets com Bush" us aniria millor a vosaltres.

Bush menja galetes, tú menjes galetes ets com Bush.

Bush manipula fotos per fer guerres, vosaltres les manipuleu per posar a la gent en contra del MPGM del Carmel, sou com Bush??

Això és lo fàcil, no va enlloc i a més no serveix més que per satanitzar a qui no opina com vosaltres i atacar-lo personalment. No ho faré, no té senit, a més, em sembla que al Carmel fins i tot a les escoles públiques dels anys 80 l'educació que vam rebre era suficientment bona com per a no entrar en aquests desqualificatius. És una llàstima, ho torno a dir, que al meu barri hi hagi gent que entri en aquests nivells.

Jose Rodríguez ha dit...

Una altre cosa, per evitar que els que manipuleu sigueu vosaltres, i fent la feina de citar que és el que haurieu hagut de fer abans d'intentar condicionar i comparar, deixo aquí on parlo de que l'objectiu del PGM (entre d'altres) és eliminar infravivenda.

http://www.joserodriguez.info/bloc/?p=241

...Entremos en los objetivos básicos que se buscan y que requieren modificaciones del PGM:

- Mejorar la accesibilidad general respecto a la ciudad y dentro del barrio. Hay cosas que se pueden hacer mediante pequeñas acciones (escaleras mecánicas, reforma de una calle para reducir una pendiente, pero otras requieren afectaciones como ha pasado en el caso de la abertura de la calle Fastenrath.
- Incrementar las zonas disponibles para crear nuevos equipamientos para el barrio. Actualmente hay problemas de ubicación física de diversos equipamientos (por ejemplo una guardería) ya que en el Carmelo no disponemos de suelo suficiente para hacer equipamientos que requieran cierta superficie.
- Incrementar el número de espacios públicos sin edificar: parques y plazas. ¿Es discutible que el barrio del Carmel carece de estos espacios? ¿Queremos que haya más plazas y parques?. También, ¿queremos más zonas de aparcamiento público?, para ello se requiere espacio, espacio que hoy no está disponible.
- Intentar eliminar la infravivienda y las viviendas de baja calidad. Para ello está claro que una forma es la afectación total y el realojo de los vecinos, en otros casos una mejora en el solar de al lado permitirá abrir espacio para más ventilación y sol.
- Generar suficiente vivienda protegida para realojar a los vecinos afectados para evitar que tengan que marchar del barrio.
- Acabar con puntos negros y calles sin posibilidades de accesibilidad, zonas donde los servicios urbanos no pueden acceder.

Sobre esto podemos debatir y discutir, hoy mismo, entre los interlocutores que tocan, obviamente (mi propuesta de debate desde el blog es una llamada a él, una indicación sobre donde podemos comenzar a ponernos de acuerdo todos). Incluso los amigos de CiU y PP que son propensos a sumarse a las demandas vecinales sin plantear alternativas distintas a ellos (es lo fácil, si me sumo a los que no están de acuerdo obtendré su aplauso) obviando que si un día quieren gobernar la ciudad tendrán que encontrar un punto de acuerdo entre el interés general y el privado y no sólo sumarse a los diversos intereses privados. Y es que a algunos partidos de la oposición les cuesta darse cuenta que la suma de intereses privados no tiene porqué dar un interés común coherente y que beneficie a todos y no deje a nadie en la estacada (porqué sinó no tendríamos containers de recogida de basura ya que nadie los quiere bajo su ventana)… El ejercicio que le tocan a los responsables municipales del PSC e ICV es duro, pero también a la oposición de siempre y a la nueva de ERC… Los vecinos que podrían estar afectados requieren que cómo mínimo en lo básico nos pongamos de acuerdo, hagámoslo.

Pero también hagamos partícipes a los vecinos y a los posiblemente afectados el porqué se quiere hacer esta modificación del PGM para que así, cuando toque negociar punto por punto cada una de las afectaciones y responder las alegaciones, al menos los principios básicos puedan ser compartidos y entendidos.


Espero que a partir d'ara sigueu una miqueta més curosos en el moment que em dediqueu qualificatius, perquè ja superats el que és d'obligació que us tracti a nivell d'institució i entreu en un aspecte més personal, jo no puc aceptar ni tolerar aquest tractament.

Administrador ha dit...

José,

En cap moment intentem faltar-te al respecte. De fet creiem que ets una persona molt "currant" en tot el bon sentit de paraula, i així es pot veure seguint una mica el teu blog.

El tema de l'infrahabitatge l'he tret d'un post del teu blog de la primavera de l'any passat, on mantenies una discussió dialèctica amb el conseller d'ERC del barri Jordi Coronas.

Crec sincerament que molts dels aspectes de la MPGM del Carmel no s'adapten al Sector 14, Dante-Llobregós, que és Horta. Quan es generalitza d'un Pla, i no es fan excepcions, es sobreentén que afecta a tots els sectors.

No apuntem a tu per un motiu de desqualificació personal, sinò ja que la Regidora del districte ha tancat el seu blog (potser no vol intercanviar opinions amb els veïns) i la consellera d'ICV, que tè blog està molt callada. Just el contrari d'un blog amb tecnologia Web 2.0

De fet a la cara de la Regidora del Districte Elsa Blasco l'hem dit totes les coses que ens semblen malament de la seva MPGM del Carmel i Entorns, i no dubtis que ho seguirem fent, perquè els criteris dels veïns/veines són molt diferents dels d'ella.

Nosaltres no sóm com Bush, ja que nosaltres no hem invaït a ningú, en tot cas sóm els iraquians perquè l'Ajuntament vol invaïr les nostres cases sense que l'interès general que addueix, l'entengui ningú.

Si et refereixes a la manipulació dels edificis sobre el plànol per posar en 3 dimensions el que l'Ajuntament nomès pinta en 2, doncs et puc donar part de raó que poden estar una mica exagerades, però descriuen amb més realitat el que projecta l'Ajuntament que els planells en 2 dimensions. En tot cas podries reconèixer que la foto aeria del Google, en cap cas està manipulada, i és una autèntica pena, ens agrada dir "crim ecològic" la destrucció, encara que sigui parcial de la mateixa.

Ja saps, els NIMBY's tendim a exagerar les coses. Ho reconeixem. Però també diem que els polítics, a vegades, (no va per tú això) tendiu a negar coses que la resta de persones amb 2 dits de front veiem molt clares.

Gràcies per escriure en el nostre blog, al qual sempre seràs benvingut.

Ànim i segueix treballant, gaudeixo molt llegint els artícles del teu blog.

Administrador ha dit...

José

Faig un retalla i enganxa, o "Cut and paste", del teu article del mes d'abril de l'any passat.

".... en referència al Jordi Coronas.....
A pesar de ello… también puede equivocarse, sobretodo si intenta justificar algunas decisiones del grupo municipal de ERC en el ayuntamiento de Barcelona que a mi parecer son incorrectas. En este caso, Jordi Coronas argumenta que el ayuntamiento hace un abuso del término “infravivienda” al referirse a algunas viviendas del Carmelo que se verían afectadas por la reforma de los PERIS (para entendernos rápidamente, planes urbanísticos de cierto calado) del Carmel.

Jordi comenta que no se puede calificar de infravivienda una vivienda que tiene acceso al agua potable, electricidad, teléfono, está en condiciones de salubridad y de habitabilidad aceptable, la estructura del edificio es segura y no hay problemas serios de humedades u otras afectaciones evidentes.

Es verdad… los pisos de la gente del Carmelo están en bastante buenas condiciones, por dentro… Para una familia trabajadora del Carmelo su vivienda es su bien más preciado, posiblemente su único o principal capital y es algo que cuidan (cuidamos) con especial esmero. Ha costado muchos años comprarlo o se llevan muchos años arreglándolo aunque sea de alquiler. Cuando esos pisos fueron construidos estaban en unas condiciones y hoy están en otras… Las familias los han arreglado y cuidado con mucho esfuerzo. Han progresado socialmente, no pasando a ser “clase media” sinó a tener una vivienda en condiciones y arreglada… por dentro.
..."

Podria seguir, però penso que es suficient, en un artícle on el títol és la infravivienda, no és fa cap excepció al sector d'Horta, inclòs en la MPGM del Carmel i entorns.

El dia que vulguis et podem ensenyar el sector i aleshores parlaràs amb més coneixement de causa.

No són infrahabitatges, estan molt bé, i l'Ajuntament ara els vol destruir. Algú que llegeixi el teu artícle i no conegui la zona només pot treure la conclussió que l'Ajuntament està fent un gran favor als pobres desgraciats NIMBY's que no s'han pogut pagar un habitatge digne.

Per a nosaltres, seguim opinant, es tracta d'un intent de manipulació i un artícle bastant demagògic. Un artícle on no defenses les teves idees pròpies sinó d'adoctrinament polític allunyat de la realitat.

És la nostra opinió, i t'agrairem si rectifiques i dius clarament que al Sector 14 Dante-Llobregós no hi ha infravivenda, i si en canvi moltes cases amb uns jardins molt ben cuidats per particulars que beneficien a tot el barri. Uns horts autèntics on es conreen moltes verdures. Un barri que té un estil propi de vida que vol seguir mantenint. En canvi l'Ajuntament hi vol fer blocs de pisos on ara hi cases baixes.

Gràcies de nou per les teves opinions.

Jose Rodríguez ha dit...

Benvolgut "Administrador":

Sembla a vegades que parli amb dues persones diferents i amb un comportament diferent. El sector 14 és un de 14 sectors, per no afegir els subsectors. En el meu article parlo del MPGM en el seu conjunt, i referint-me a un concepte que Jordi Coronas feia ús: no és infravivenda el que es troba ben mantingut pel veí. I era el que discrepava que al Carmel hi ha molt habitatge que per dins es troba cuidat, en bones condicions però l'edifici o la seva situació i ubicació no dona per més i és imposible arreglar-lo.

Això com a principi bàsic de tot el MPGM que recordo no és només el sector 14. El sector 14 a part de ser una "rara avis" del MPGM però que també cal afectar (entre d'altres i com a mínim per obrir el carrer Granollers tal i com vosaltres també hi esteu d'acord) i per intentar reubicar a veins afectats d'altres zones (això ja formaria part de la resposta oficial a les alegacions però en la intenció hi era), i cada sector té la seva idiosincràcia.

A trets genèrics el MPGM redueix l'infrahabitatge al Carmel, això no vol dir que tot edifici afectat sigui infrahabitatge i no ho he dit, encara, de cap edifici del sector 14.

Per tant no acepto l'acusació de manipular i molt menys ja el entrar en descualificacions sobre consignes.

Tinc molt clar l'estructura lògica del llenguatje i el que comprometen les paraules per saber molt bé el que dic i el que això significa. No m'haig de retractar del que no he dit, jo encara no he dit que el sector 14 tingui infra-habitage, ni crec que quan es parli dels objectius genèrics d'un planegament que afecta a centenars de veins s'hagi d'especificar bloc a bloc o sector a sector on hi ha o no infra-habitatge. Crec, igualment que el tractament que he fet més pormenoritzat del sector 14 ha sigut acurat i crec que no he utilitzat aquest terme per referir-me a aquest sector.

Ara a veure qui em respón si "el poli bueno" o "el poli malo", perquè el que si m'agradaria és saber amb quina persona parlo en cada moment, i és aquest "vaibén" el que fa que es perdi certa credibilitat amb els que reivindiqueu des del sector 14.

Administrador ha dit...

José,

Ja em diràs tu si avui t'ha contestat el "poli bo" o el dolent.

Seguim pensant que l'artícle de l'abril de l'any passat es parlava d'infrahabitatge i que era demagògic. També és cert que en altres artícles teus posteriors el tractament no és el mateix i que inclús has fet aproximacions a la situació del nostre sector bastant semblants a les que fem des de la nostra Associació i a les que estan reflectides a les al.legacions.

Dir-te que efectivament estem d'acord amb l'obertura del carrer Granollers, però que per fer això no cal treure a ningú de casa seva.

És més, al carrer Ciències hi ha un parking a nivell de carrer on es podria fer un bloc de cases per allotjar a la gent del Carmel. Això no treuria a ningú de casa seva. En canvi, aquesta finca no està afectada per la MPGM. Pràcticament al costat hi una casa en estat de destrucció que tampoc està afectada.

Potser hi ha veïns a la zona que volen marxar. El procés s'ha fet malament i caldria haver negociat amb els veïns abans d'afectar a veïns/veines que volen seguir vivint al barri.

Pots preguntar a tots els veïns que vulguis, el mal que fan les generalitzacions fetes pels polítics i els tècnics de l'Agencia del Carmel. Et ben prometo que fan molt de mal, per tant, cal ser extremadament curosos amb el llenguatge. Potser el problema és més de fons, caldria haber fet un PGM d'Horta diferenciat del Carmel. Per a bé o per a mal, el sector 14 té unes característiques molt diferenciades a la resta del Plà.

De fet, ahir dijous la teva Regidora de districte, ens va dir que amb aquest sector hi havia moltes coses obertes i que calia repensar diverses alternatives.

D'això ens queixem, calia haber parlat, negociat, discutit amb els veïns abans de posar sobre la taula la MPGM que comporta a les persones que viuen al sector un greu perjudici.

Crec que avui t'ha contestat el poli bó. Ja ens ho diràs.

Jose Rodríguez ha dit...

Seguim pensant que l'artícle de l'abril de l'any passat es parlava d'infrahabitatge i que era demagògic.

No deixa de ser un judici de valor el qual no el podeu sostenir de forma racional. M'explico, imaginent-nos que tenim 20 nens al col·legi, 15 d'ells es troben desnodrits. Es fa una mesura, retallar la compra de joguines per poder tenir alimentació digne per tots. Jo surto i explico als pares la mesura és per a que els nens de la classe tinguin aliments. Poden sortir els pares dels 5 dient que els seus fills ja tenen alimentació digna. Tant una cosa com l'altre serà real: hi ha una mesura que es fa per donar aliments a un seguit de nens, alguns nens estan ben alimentats. Els pares no menteixen, el professor tampoc, ningú manipula. Un fa una afirmació aplicable al conjunt de la clase i altres només a una part. Això que forma part de l'ABC de la lògica dialèctica espero que ho terminem tenint clar tots, sinò entrarem en bucle i recordo que és la meva generació la que no va estudiar lògica al col·legi, per tant prego cert rigor quan es digui que o bé manipulo o faig demagògia.

Et ben prometo que fan molt de mal, per tant, cal ser extremadament curosos amb el llenguatge.
Per això també us ho reclamo a vosaltres, abans d'utilitzar paraules gruixudes com "demagògia" o "manipular". Intenteu donar lo mateix que demaneu.

la teva Regidora de districte

La vostra i la meva regidora de districte, dels que l'han votat i dels que no.


Crec que avui t'ha contestat el poli bó. Ja ens ho diràs.

Et dic que no tinc ganes d'estar constantment lluitant amb fal·làcies lògiques ad-hominem (perdoneu el tecnicisme) i que si voleu tenir un debat obert amb mí com a mínim partim de la premisa de que jo no us falti el respecte però tampoc a l'inrevés. És molt senzill podeu dir "en l'article d'abril parlaves d'arguments que no s'apliquen al sector 14", és fàcil, per tant començar descartant els arguments d'infrahabitatge i continuant per altres i no aprofitar per atacar, perquè com podeu comprovar el MPGM en el seu conjunt té entre els seus objectius eliminar infrahabitatge, per molt que la sector 14, segons vosaltres (i no ho poso en dubte, només que em remeto a les vostres afirmacions) no hi hagi. El sector 14 per molt important que sigui no és tot el MPGM i que una part de la zona afectada no hi tingui que obrir carrers (com pot passar en altres zones) o eliminar infrahabitatges no implica que sí els hi hagi de fer en altres sectors. És en el debat d'alegacions i en les propostes de sector per sector on això ja cal ser més curosos. Si algú em pregunta que es cerca amb el MPGM en el seu conjunt, entre d'altres arguments diré que eliminar infrahabitatges. Si algú em diu que es cerca amb el MPGM al sector 14 li seré més concret i parlaré més de reubicar veins d'altres sectors i obrir carrers, jo encara no he parlat d'infrahabitatge al sector 14, per tant sigueu curosos vosaltres també amb el que parlem els demés, perquè a diferència de la regidora o la vicepresidenta jo soc "amateur" en això i al carrer soc tan veí com vosaltres, el qual per l'exercici del seu càrrec asumeix una part de crítica que li pertoca però no l'àmbit d'atacs personals que no em van amb "el sou". Si voleu tenir un debat franc i obert amb mí en aquest àmbit (a la seu del districte, durant l'exercisi del meu càrrec, a audiències públiques, a actes de districte, etc.. és una altre cosa) però aquí soc tant veí com vosaltres i us demano el marge de respecte mínim que tal vegade als càrrecs institucionals no els hi voleu o creieu que heu de tenir però que a les persones no s'hi pot faltar.

Administrador ha dit...

Col.legi L'exemple del col.legi té part d'ingeni, t'ho reconeixem, el que passa és que el problema de l'habitatge del Carmel, no és només dels veïns del sector 14, sinó de tota la ciutat, com a mínim, i per tant no se'ls pot fer pagar als veïns del sector 14, ells sols aquest problema. La forma que preveu el PGM produeix aquest efecte

És com si els problemes dels de 1r. d'Eso s'expliquen als de 2n de batx i no a la resta del cole. Estaràs amb nosaltres que el problema de l'habitatge del Carmel no és només dels veïns i veïnes del sector 14 Dante-Llobregós.

curosos amb el llenguatge Si tu ets amateur, imagina't nosaltres. Però ens hi esforcem.

La teva regidora És evident que està en el teu equip, l'equip de govern de l'Ajuntament format per el PSC i ICV.

Respecte Ja t'hem dit diverses vegades que com a persona ens mereixes el màxim dels respectes. Altra cosa diferent és opinar sobre els teus comentaris públics sobre un tema determinat. I aquí com pots veure tenim opinions diferents. Ja t'hem dit que pots venir al nostre sector quan vulguis. De fet altres companys del teu partit així ho han fet. Nosaltres no sóm uns salvatges i el tracte rebut per la Regidora ha sigut d'un respecte exquisit. I si no t'ho creus pregunta-li a la Núria Carmona.

Coses que no dius, és que el sector 14 no és un més, ja que és un dels més grans i en aquest la superficie afectada, m2 de terreny, és grandiosa.

Preguntes Ja que opines de temes, ens agradaria que contestessis algunes preguntes clares.

És millor treure algú de casa seva que construir en un solar buit. ?

Cal respectar l'estil de vida, legal, legítim, sostenible i respectuos amb la història que els veïns han escollit ?

Les al.legacions del sector 14 et semblen millors o pitjors que el disseny de l'Agencia del Carmel ?

Nosaltres a aquestes preguntes tenim unes contestes ben clares i contundents. No fem demagògia (i ara no diem que tu la facis). Nosaltres no en fem.

Gracies pels teus comentaris

Jose Rodríguez ha dit...

Ja t'hem dit que pots venir al nostre sector quan vulguis.

Us ho agraeixo, i ja sabeu com localitzar-me i crec.. que jo també, encara que a la part "pública" del sector 14 hi he anat molts cops des de molt petit.

De fet altres companys del teu partit així ho han fet.

Ja ho sé, que jo no anés va ser intencionat per part meva, havíem terminat molt durament als comentaris i no volia enturbiar la visita. Ara bé, tampoc m'agrada anar per no poder dir-vos res... per part meva crec que és fer-nos perdre el temps, sobretot a vosaltres. Una altra cosa és la visita que van fer com a govern ja amb la mirada de les alegacions molt a ma.

És millor treure algú de casa seva que construir en un solar buit. ?

Cal respectar l'estil de vida, legal, legítim, sostenible i respectuos amb la història que els veïns han escollit ?

Les al.legacions del sector 14 et semblen millors o pitjors que el disseny de l'Agencia del Carmel ?

Nosaltres a aquestes preguntes tenim unes contestes ben clares i contundents. No fem demagògia (i ara no diem que tu la facis). Nosaltres no en fem.


Això ho he contestat a la pregunta que heu fet sobre les vostres alegacions, i les quals com a resposta és molt limitada, ho sé, però aquí sí que actua el barret institucional i el respecte a l'acord que faci el govern. Us ho torno a enllaçar:

http://www.joserodriguez.info/bloc/?p=992#comment-1589

Administrador ha dit...

José,

Tu també saps on localitzar-nos, i per tant, si algun dia vols venir a veure la part privada, i la semi-pública, semi-privada, és a dir, el cami de Barcelona, ja ens ho diràs.

Es una llàstima que a vegades contestis com a persona del carrer i d'altres no puguis anar més enllà pel teu càrrec.

Salutacions,